Money Money Money

Igår var jag in en sväng på birsta med syster, vilket resulterade i ett par nya jeans, ett hårband och tights! Bild på Jeansen kommer kanske senare! Här är iaf en skjorta som jag ville ha.. men inte köpte. Frågan är ska jag köpa den?


Fm-sändare

ÄLSKAR min nya fm-sändare, inga batterier, inget strul! :D Tack Josip för att du fixade åt mig! :)


I've been held back by something

Nada Surf - Always love
Uploaded by Cooperative-Music. - Watch more music videos, in HD!

Lördag

Frågade Therese om hon ville gå på Selånger med mig och tydligen ville Marcus följa med också. Eftersom båda de två skulle med så frågade jag Viola om hon också ville med. Så kom vi på att Tina kanske ville följa med, så när vi åker och hämtar Therese och Marcus sitter Tim där med. Så helt plötsligt var vi en för mycket. Så då skulle vi ta 2 bilar in.. Jag, syster och Marcus hamnade i den ena. När vi kom fram ringde vi de andra för att höra vart vi skulle möta upp dem. Näe. Då har Therese åkt hem för hon var så bakis och Tina och Tim satt på Max och käkade :P Så där går jag med Viola och Marcus som inte var särskilt intresserade av att vara där egenligen.. Som tur var va Carro och Camilla där med. Så jag bytte sällskap så de fick åka hem! Köpte en scarf och kola. Men det var väl allt. Hittade inte så mycket i år. Vi åkte sedan vidare till Marco Polo och käkade, tog en sallad som jag tycker är jättegoda där! :)

På kvällen var det tänkt att vi skulle gå på en fest som Amanda fixat in oss på, men vi hamnade i stan hos en Nils istället. Det var jättetrevligt där med! Mindre trevligt när han skar sig i fingret och blödde resten av kvällen dock =/ Stackarn, inte för att han verkade ha så ont. Spelade hellraise och fuck the dealer, va ett tag sen man spelade fyllespel faktiskt. Vi tjejer drog till Maramis eller vad det heter en sväng, där jag träffade på en kille jag inte sett på länge! Kände inte igen han alls först.. Men det var ju kul att träffa honom igen! Lite senare drog vi vidare till Oscars där de dansades en hel del. Blondidonder såg vi ute med! Kanske inte så jättekul för de som inte var med.. Men vi tyckte det var väldigt roligt för stunden!




Boda Borg

I onsdags var jag på Boda Borg med Jonatan, Chrille och Viola. Vi hade så sjuukt roligt när vi sprang runt där inne å försökte lösa saker och kröp runt i tunnlarna. Det ska vi lätt göra om en annan gång igen! Hade ont när jag kom hem, knäna efter allt krypande och jag var så duktig så jag slog i huvudet i nån dörr. På kvällen vart det fest hos Jennie, var dock nykter och åkte hem rätt tidigt då jag skulle upp och jobba dagen efter. Jobbade torsdag och fredag med, har fått en hel del pass nu! Så skönt att få jobba igen, även om jag blir jättetrött. I fredags hade jag tänkt att göra nånting roligt men orkade helt enkelt inte. Så jag kollade på film med Pappa istället och somnade strax efter 23:00, riktigt skönt!


Make Up Store

Var hos Jennie för längesen och provade hennes concealer.. Så jävla bra! Har nu köpt mig den för trejde gången! Den finns på Make Up Store och heter Easy Cover Blue, köp den! ;P För övrigt blir det jobb hela dagen idag och efter det blir det gym med syster och Tina. Kommer nog sova gott inatt skulle jag gissa på! Gör jag inte det kan jag dölja de blåa under ögonen imorrn med concealern! ;)


Ååååka båt!

Har jobbat alla dar den här veckan, riktigt skönt att få jobba igen faktiskt! Ska jobba 50% nästa vecka på dagis men ska även jobba på kontoret så det blir nog mycket jobb nästa vecka, nice! :) Skulle även vilja hinna med att gå på bio nånting och se Inception eller Vampires Suck, nån som är sugen att följa med?

I fredags var det fest hos Jennie (som vanligt), jag var dock inte särskilt pepp. Kul att träffa alla ändå men den här gången hade jag kunnat skippa. Vi var iaf ner på Drakbåtsfestivalen, jag tänkte kika på Broken Aris och Loyalgaurd. Vi kom inte ner förrens i slutet av Loyalgaurds spelning... Träffade Marina och Fredrik där nere, kul att se dem igen :) Är allt för lång tid mellan gångerna =/

Vaknade brevid Elin på lördagmorgonen, vi satt och pratade och började kika på OTH men kände att jag behövde åka hem till min mor eftersom jag lovat henne att vi skulle göra något. Så jag åkte hem, där det inte var någon hemma. Ringde min syster som sa att de låg på stranden allihopa med Bergs. Hör Eva skrika i bakgrunden "MEN VI KAN HÄMTA HENNE" vilket jag tyckte var en väldigt bra ide då de skulle hämta mig med BÅT!!!! Jag som har velat åka båt hela sommaren! Så där hamnade jag på stranden där vi grillade korv, solade och åkte båt! Vi ungdommar tog en tur med båten själva sen med när vi lessnat på att ligga i solen.. Vi gick iland och började plocka kantareller i skogen av någon anledning. När vi skulle åka med båten tillbaka så hade det blivit nåt fel med backen och motorn lät konstigt.. Så istället för att åka iland med en fungerande båt så skulle pojkarna såklart stänga av motorn och börja pilla på den, mitt ute i vattnet. Smart tyckte vi. Kan man inte vänta med det tills man sitter säkert på stranden? Det gick bra iaf! Eva och mamma blev överlyckliga över våra fynd i skogen när vi kom tillbaka! På kvällen åkte vi till dem och käkade middag, blev en väldigt sen middag och alla var döhungriga! Så efter maten så satt/låg alla utslagna av någon slags koma (som man ofta hamnar i när man äter hemma hos Eva).

Skulle åkt till Carro och kika på film, men eftersom vi åt så sent så blev det försent för det. Så jag fick köra syster till Jennifer istället, sen hämta Tina som också skulle dit. När jag sen skulle åka hem och sova så hittar jag inte nyckeln till huset. Ringer Viola, Marcus, Tina och Mattsson.. Bara Mattsson som svarar och skriker i telefonen "SLUTA FUSKA" och lägger på då de leker lekar hos Jennifer och trodde jag var kvar där... Så de var bara att åka tillbaka och fråga henne vart hon gjort av nyckeln "Ehh jag vet inte :D" Men vad bra! Hon åkte iaf tillbaka med mig och skulle leta efter den. Först nu känner jag på handtaget, tror ni det är öppet? Tror ni hon glömt låsa dörren? Tror ni jag fått åka en extra gång fram och tillbaka för ingenting? Vem är mest korkad? Jag som inte provar öppna dörren eller syster som inte kommer ihåg att låsa eller ens kommer ihåg att hon inte låst?


School for Scoundrels

Kikade på den här för några dagar sedan! Den var faktiskt riktigt rolig i början.. sen blev den lite jobbig. Men som sagt vissa saker var roliga som fan :) Så man kanske inte ska förvänta sig för mycket av den, men jag tycker den va rätt sevärd ändå :P


Yves Rocher

Hur gott luktar den inte? Jordgubbar.. Ahhh! Vet inte om jag gillar den riktigt som parfym egentligen, men den luktar underbart! Den skulle nog passa bättre att ha typ i rummet än på sig själv :P Hur som helst, jag har den! Tackar syster för att hon köpte en åt mig i Sthlm för ett tag sen :)


Evil Eye



Takida och Roxette

I fredags så åkte jag in till stan och lämnade bilen hos Jennie. Sen var vi på Biteline för att fira Sandra som fyllt 24år :) Var väl inte jättenöjd med maten, men sällskapet var mycket bra ;) Sen gick vi vidare till Memento, där jag och vickan inte stannade länge eftersom hon bjöd med mig på Takida. Måste säga att dom var förjävla bra! Sen tillbaka till Memento för mer festande (jag var dock nykter). När Memento stängde så följde jag med Diana till Allstar där vi dansade en timme till :) Stalkad blev jag med. Creepy. Tur jag fick sällskap till bilen när jag skulle åka hem :) Kanonkväll blev det iaf! Tack tjejer!

På lördan var det dags för Roxette, innan var jag och mamma och käkade middag på Memento. Roxette var bra dom med. Efter gick jag med Carro och Sofia på Oscars där vi mötte upp några fler kända ansikten :) Sen drog jag iväg en sväng till Memento med för att möta upp några till där. Råkade bli kvar nästan till stängning då jag gick tillbaka på Oscars :) Super Duper helg har det varit iaf! Nu är det jobb en vecka som gäller och peppa för drakbåtsfestivalen!


Regn

Det regnar ute. Av nån anledning så skulle jag dock absolut ut och gå en vända med Meggie. Dumma regn. Dumma Meggie. Jag blev blöt, kall och arg! Hon bara drog i kopplet och försökte jaga bilar hela tiden, blev så less på na. Så lyssnar hon på en i 3 sekunder innan hon börjar om. Tur för henne att hon är söt! Nu blir det iaf en varm dusch och mys framför tvn med en kattunge! Så ska ni se att jag blir på bättre humör sen iaf! :) Imorrn ska jag hämta Tesla, underbara Tesla. Så som jag har saknat henne!


Onsdag

Sa att jag skulle vara nykter igår, fail. Fast jag var så gott som nykter iaf. Det var däremot inte resten av gänget.. Helvete vad de söp till sådär på en tisdagkväll! Små pojkar.... Bra mådde dom inte sen heller! Haha.

Idag när jag blev väckt av klockan så snoozade jag såklart vidare i en timme. Ovanligt, kan fan inte hålla på såhär, jag kommer aldrig upp ur sängen. Skääärpning! Vad står på schemat idag då? Tänkte iaf börja med en jävligt sen frukost och kika på senaste avsnittet av Pretty Little Liars. Så ja, jag har väl nåt att göra till kl 14 och kommer ingen med något bättre förslag så ska jag spela Diablo :P

Switchfoot <3


Diablo 2

Har inte hänt mycket idag, jobbat 2 timmar och spelat Diablo. Ikväll så kommer det väl lite folk hit igen, ungefär samma som sist :) Vissa ska dricka lite öl, inte jag. Håller mig nykter denna tisdagen faktiskt. Måste dra ihop nåt käk sen med, men vad? Syrran drog på pizzerian men skippar det. Är inte sugen på skräpmat och har egentligen inte råd. Blir kanske tortellini för mig, tortellini och One Tree Hill. Låter bra va? ;)


SPINKIG!?


Helgen

På fredagen var jag ute på en promenad med Meggie, när jag kom hem så började jag göra mig i ordningen för kvällen. Kan ju säga att jag inte hann långt innan det körde upp en bil på gårdsplanen. Nåja tyckte jag och fortsatte göra mig i ordning... Så hör jag grabbarna gå runt å ropa å föra liv för sig där nere.. "Vafan? är inte Viola hemma?" Näe.. då har de traskat in å går å ropar på mig.. Så det är bara att gå ner.. Kan ju säga att det var som att gå ner till en hönsfarm! "Var e grillen? Har du nån marinad? Hur gör man med ugnen? Har du någon form? Var e grillkolen? Tändväska?" Mitt i alltihop så ringde även syster och Tina som skulle ge mig ännu mer saker å göra. Emils hund blev mycket förtjust i Meggie också, MYCKET förtjust. Vi spelade lite kubb och det var full fart hela kvällen. Mycket trevligt tills det blev jobbigt när vissa fått i sig lite för mycket av det goda. Men så kan det bli!

På lördagen vaknade jag av sms från syster "är hos tina kom hit om du vill". Så jag klev upp, klädde på mig och gick ner där Oscar redan hade städat upp! :D Så jag åkte upp till Tina, och där blev jag kvar till 21 på kvällen efter besök på systemet med grabbarna. Måste tillägga att jag inte köpte nånting ;) Hos Tina spelade vi lite volleyboll efter att killarna så fint lagade nätet med någon slags folie!? Fick skjuts till stan av Tina i hennes brors cab, riktigt kul att åka var det :) Så när jag anlände till Jennie var det mycket mer folk där än jag trodde. Vi drack litegrann, dansade och gick ner på krogen. Vid 12-slaget beställdes det in skumpa och vi sjöng för Sandra som fyllde år. När syster sedan hämtade mig på söndan så hade killarna pimpat våran bil! xD De hade tonat rutorna åt henne, alla 4 då såklart. På pappas bil. Fiiint! De var även massa bubblor överallt eftersom de inte var så nyktra när dom gjorde det. Tur det är lätt att ta bort! Dom 2 där bak kanske vi dock behåller ;)

RSS 2.0