Dynamite


Altan mys!

Hallå! Vart en promenad med Meggie :) Sen när jag kom hem så kom de lite folk hit som satt på våran altan å drack lite. Det blev lite dricka för mig med, men tog det ändå lugnt :) Sjöng Singstar gjorde vi också! Så min torsdagskväll vart rätt mysig :) Blir nog en liknande kväll ikväll fast med grillning.



Ovanligt

Nataly följde med mig på Bröderna Karlsson, som jag måste säga faktiskt var riktigt bra! Imorgon drar min solstråle dock söderut, vad ska jag göra utan henne? :( Blir en tripp för mig till Ggb nån dag, kan ju vara jävligt roligt det med! Efter bion igår så träffade jag iaf upp Eva, Louise och Sofie för att senare åka ner på Memento (ovanligt?). De hade beach boys så massa pojkar stog på scenen och fjantade sig, mest pinsamt om du frågar mig. Nämnde jag att jag var nykter?




Bröderna Karlsson

Ikväll tänkte jag gå på förhandsvisningen av Bröderna Karlsson, får se om jag kan få med mig något sällskap bara! ;) Har inte kommit så långt än.


Grillning

Idag har jag kikat på en serie som Josip tipsa om :) Pretty Little Liars! Den är helt okej :) Vid 19-tiden så sprang Viola förbi mitt rum "Linnea! Ska du med upp till Tina och grilla? NU!". Okej tyckte jag och hängde med upp. Så nu har jag precis kommit hem därifrån. Blev lite god mat, EN öl, pilkastning och en massa snack :) Vi blev rätt många där ett tag ca 10st. Det var väl min kväll, vakna så sent så nån dag har jag väl knappast haft!



Silverfynd på Guldfynd


Sjukling

Dundermega förkylningen. Blir väldigt lugnt idag för min del. Detta kanske kan hinnas med?
  • Vika 250st lappar
  • Se "The Ringer"
  • Packa upp min väska (för en gångs skull)
  • Mysa med Skrik & Panik
  • Hämta ut biobiljetter
Som ni ser, en mycket besvärlig och jobbig dag har jag framför mig. Eller inte. Ska ta det lugnt och försöka tillfriskna efter helgens bravader. 3 dagars festande när man är förkyld var inte min bästa ide.

RSS 2.0