Dumma Mig



Vill se, måste se, SKA SE!!! :D


Ljuslykta


Köpt en sån här! Tyckte dom va fina :)


Dagens Lunch

Var sjukt sugen på sallad och glömde matlådan imorse.. Så jag gick på Coop och köpte saker själv till en sallad. När jag kommer tillbaka och ska slänga ihop allt så inser jag att jag köpt en konservburk med tonfisk i. Har vi en konservöppnare på kontoret kanske? Knappast.



Kan iaf tala om att tonfisken inte behövdes. Det vart gott ändå! :)


Pokerkväll!

Lördagen var jag in till Timrå och kollade på kickboxningstävling! Spännande, kul å kolla på faktiskt! Efter det så åkte jag direkt in till Vickan för pokerkväll! Vi var 8 st som spelade. Jag åkte ut först, men vi kan väl säga att jag vann? Det låter mycket bättre.




110218











Vanlig fredag?


Grattis Pappa!

Grattis pappa som fyller år idag! :) Det har vi firat med 3 rätters som avslutas snart med tårtan jag har gjort. Seg med uppdateringen igen. Men har inte riktigt haft tid. Fredagen var jag hem till Therese och kikade på deras nya lgh. Det var stökigt som fan så fick åka tillbaka på söndan igen då de fått i ordning, då det var mycket snyggare ;)Lördagen var jag ut, Följde med Sandra på en förfest i stan med trevligt folk! Fick lära mig hur man gör en Mojito av en grabbarna som var där! Måste nästan provas i helgen!:P


Tips från coachen



Se den inte.


Helgen!

Sen uppdatering av helgen, har jobbat och är fortfarande utan dator :( Iaf! Helgen var minst sagt jävligt lyckad! På fredagen efter jobbet så åkte jag in till Elin för en klippning, vilket verkligen var på tiden som hon så snällt försökte påpeka ;) Blev jävligt nöjd! Har fortfarande inga riktigt bra bilder på det dock.. får fixa det :) Sen blev det thaikäk med Marina och Hasse, fest för Nataly. Festen var nice, men det var en väldigt konstig typ där som helt klart var tvungen att göra mitt liv surt, inte lätt att vara poppis ibland! xD Lördagen då ALLA SKULLE UT, började med att jag satt hemma hos hos Vickan med Sandra och Hasse och kollade på melodifestivalen för att senare gå ut. Det blev bara vi 3 tjejer på krogen, men FAN va kul vi hade det! Så många citat och internskämt som blev till denna kväll, herregud! "Jag är för gammal för att vara diskret!" Fortfarande internskämt.. men iaf så jävla kul! Kvällen slutade för mej och Sandra vid köksbordet med knäckemackor och en massa prat! Sen sov vi gott! :) På morgonen tog Sandra fram superfrukosten och vi såg en film vi hittade i Vickans hylla. BINGO! Kan varit den konstigaste filmen vi sett! xD Ska föressten finns ett riktigt hemskt filmklipp på mig och Sandra när vi skriker Singstar! Skulle även vilja påpeka att de kanske är tur att Sandra inte jobbar som bartender längre?




110203

Eftersom jag bara jobbat och färgat håret idag (nej, ingen bild förrens jag klippt mig!), så har jag inte så mycket att skriva om idag. Eller jo. Jag har klantigt nog tappat bort mitt kontokort. Dumt? Jag tänkte ta ett bubbelbad, de såg lite lockande ut lixom.. men eftersom att någon redan duschat bort allt varmvatten (kan ha varit jag) så får det nog vänta tills typ lördag/söndag. Imorrn blir det jobb, klippning av Elin, middag hos Marina och till slut fest för Nataly :)


110202

Jobbat på Tynderö förskola idag igen, längesen sist. Kul att vara tillbaka där :) Kom hem försökte få ta i Tim, vilket var lättare sagt än gjort. Orkade inte riktigt åka någonstans heller, har skitont i händerna och armarna, förkylning på gång? Fattas väl bara att jag ska börja tappa saker som vanligt. Fick jävligt tråkigt ett tag så bakade en kladdkaka med mint och kolakakor som familjen sedan fikade.. blev massa över också. Nån som är sugen? ;)




Nataly hemma igen

Efter jobbet idag så åkte jag in till stan för att äntligen träffa Nataly som kommit hem från Göteborg! Vi gick och shoppade lite, jag lyckades hitta ett pussel lite flaskor till mitt shampoo och en "korthållare". Orkar inte ta bilder på dessa. Så ni får helt enkelt använda eran fantasi om ni har någon och gissa hur dem såg ut! Efter våran mycket snabba shoppingrunda så gick vi till Källarkrogen och käkade 2 rätters :) Satt och pratade (eller ja, retades som 5åringar om vi ska vara ärliga) en stund :) Nataly har lena händer, bara så ni vet. Tänkte ta en bild på henne och lägga upp, men eftersom hon kände sig ful (kan ha vare något jag sagt?) så fick jag bara bilder på maten och hennes ena mjuka hand! Men det är väl ändå helt okej!? ;)




RSS 2.0