10 Things I Hate About You

Visste ni att det finns en serie!? Jag har kollat lite på den, den är långt ifrån lika bra som filmen, men ändå småmysig å kika på :)


28 sep

Lillasyster blev lite större.. 19 år! Så jag gjorde en tårta åt henne, vad passar bättre en häst? ;) Presenter fick hon med såklart! Av mig fick hon lite smått å gott som en film, leggings, biobesök :)


M/S Medvind

Igår kväll åkte jag båååt, partybåt! :) Jag fick snylta mig in på telenors personalfest, de hade bokat in sig på både BK och M/S Medvind. Bra musik, goda drinkar, härligt folk, kan det bli bättre? ;)




Oscars

Igår kväll var jag med tjejerna på Oscars! Va visst Club Daif när vi kom dit, vilket jag iaf inte hade en aning om. Dogge Doggelito var där. Toppenkväll blev det, tack tjejer! :) Måste ju bara säga att jag gillar Dianas stil! Tjejen vet vad hon vill ;) Dogge sitter och snackar med folk, ser mycket upptagen ut, men jag vill ju såklart ha en litet foto! Så jag står där å väntar på bättre tider. Dianas sätt var enklare å bättre! Tränger sig fram, "ursäkta jag stör men kan hon få en bild?" typ. Han vinkar bort killen han sitter å snackar med och jag får min bild, inte nog med det så var han jättetrevlig! :) Resultatet blev dock inget vidare som ni kan se... Kamera med 2 mpix är inget att ha i mörker! Jag vill ha en ny kamera! Får bli när man vinner på hästarna om en timme då?

Jag och Dogge Doggelito :)


Harryboy

Fick en gratis idag! Så jag ska kanske kika lite på hästarna imorrn å se ifall man blir rik? ;)


Blå!

Telefonen kom idag - den är UNDERBART BLÅ! Jag är stormförtjust! :)

Kolla in den här föressten! Tänk om man kunde dansa så!? Snart så kanske? ;) lr kanske inte. Nämde jag hur mycket jag vill ha hennes rosa byxor? Dom är rosa, jag vet, men dom är oj så fina!



Cdon.com

Passade på att klicka hem One Tree Hill. STOOR rea på cdon.com nu, missa den inte för guds skull! Fick min box för 229kr, dvs nästan halva priset! Är det bara jag som följer denna serie helt maniskt? Skrattar och gråter i VARJE avsnitt! Nån mer?



Ny telefon!


Klickat hem en telefon! Den va skitsvår att hitta eftersom den var utgående och inte fanns kvar någonstans i just den färgen.. Men nu tror ja jag hittat den på Nokias egna hemsida. Klickade iaf hem den. Så vi får se vad som dyker upp, får jag en annan färg än blå på posten så kommer jag skrika så de hörs över hela staden, ifall ni undrar vad de är som låter ;)


 



Musik

Ny musik till Mp3n? Ja Tack! Tänkte fixa musiken nu, så lägger jag över det sen när jag kommer hem :)
Här är listan som kommer spelas ;)

Black Eyed Peas - I Gotta Feeling
Cobra Starship - Good Girls Go Bad
Anders Fernette - Hungry eyes
Beyonce Knowles - Baby Boy
30H!3 - Don't Trust Me

Pitbull - I Know You Want Me
Jay- Z - Run This Town
Avril Lavigne - The Best Damn Thing
Shakira - Objection
Melody Club - The Only Ones
Lily Allen - Not Fair
Swingfly - Touch And Go
The All-American Rejects - Gives You Hell

Hayden Panettiere - Wake Up Call


RSS 2.0