100126

Bättre humör kan man ju vara på. Har tappat bort min kjol som jag för en gångs skull behöver. Den har legat här och drällt jättelänge! Så när man behöver den *POOF* borta. Jag har vänt upp och ner på hela mitt rum i hopp om att finna den, men icke! Någon gillar inte mig just nu.. Är det tillåtet att sätta sig på golvet och börja grina som en femåring?

Vaknade imorse av att klockan ringde, snoozade 3 gånger som vanligt. Sen vare de bara att gå upp och pallra sig iväg till vårdcentralen. Ingen suprise där, men bra att få de dokumenterat iaf. De förslog en alvedonkur som jag tacka nej till. Tar hellre en då jag verkligen känner att jag behöver :P Har nu börjat packa lite innan Umeå eftersom jag eventuellt drar till Niklas imorrn :)

Sen var jag ut och gick med Tina, vart inte så långt, men det var skönt att komma ut en stund. Jag som hatar att vara ute och gå på vintern. Ikväll blir det hockey. Kanske man träffar några kändisar där? ;)

Sökes!


Världens sämsta bloggare..

Det måste väl ändå vara jag? :D Ska kanske skärpa mig, eller?

Har hänt massa, som jag inte kommer berätta för som sagt, världens sämsta bloggare! Kanske kommer så småning om när jag har överskottsenergi och inget bättre för mej ;)

Idag -  Jobb och ehh, ja vem vet? Kanske en film?

I fredags var de sista festen i Vickans lägenhet, lite sorgligt men oj så kul :) Lördan tog jag de lugnt med Niklas, kollade på 2 filmer (kanske ska säga 1½ i mitt fall då jag somnade..) Knowing och Doomsday. Knowing var bra, men va dom förstörde filmen på slutet, INTE OKEJ! Doomsday var också bra, slutet vart iaf inte förstört eftersom jag aldrig såg det ;)


RSS 2.0