Daniel I Heta Stolen

Postkodlotteriet på TV4 ikväll kl 19:30, Missa inte! ;)


My Bra Is In My Ass


Halloweenfest!

Ni läste rätt! Vi fuskade och hade Halloween en vecka tidigt ;) Underbar fest, underbart folk! Tack Vikkan och Diana som var kvällens festfixare! Nån som kan gissa vilka vi var? ;)




Fredag

Var på kontoret till kl 15 idag. Åkte hem och däckade i sängen till 19, snacka om trött!

Törnrosa sov i hundra år, hundra år, hundra år
Törnrosa sov i hundra år, huuuuundraaaa åååår!!!

Jag känner mig så älskad när jag sjunger den, alla blir så elaka! Sjunger jag så fult eller är den söta barnlåten helt enkelt bara väldigt störande? ;)




The Bitch Is Back

Spenderat min dag i soffan och sett diverse serier :) The Hills bland annat. The bitch is back and I love it ;D



Zombieland

Ikväll blir det Zombieland på bio med älsklingen :) Hoppas den är rolig! :P


Partycrew

I lördas var det fest ;D Bra fest! Undrar om Göran tyckte det som fick en massa snoppar i ansiktet? Var förfest hos Hassel sen drog vi på Allstar ;)


<3

Petat lite i PS :) Om du vill jag ska göra om nån bild åt dej så säg till :)






God Morgon!

Niklas har slängt åt mig kaffe som jag egentligen inte ville ha och jag sitter som en zombie i soffan. Jag är trött! Jag är jämt trött! Varför? Jo, för jag är jämt förkyld. Sjukt less på att vara det.

Ikväll blir det krogen med syrran, kj och grabbarna :) Ser fram emot det, undrar vad som hamnar i mitt glas? Kanske lite vin? :) Älskar den här låten.





Plankstek

Igårkväll skulle jag överraska Niklas med plankstek :) Fast i ugnsform och inte på planka xD Men jag har ju sån himla tur, det gick en säkring och spisen/ugnen dog. Som tur var hade jag hunnit fått klart alla saker. Skulle bara ställa in den i ugnen. Så fick göra det när han kom hem. Niklas har ett VÄLSTÄDAT kök. Var såååå fint när jag kom. NOT! Han hade till och med börjat ställa disk på barstolarna för de va fullt på bordet. Visst är han söt, min Niklas? :)


 


Who's Got Your Money?


RSS 2.0