Big Bang Theory

Så mycket för jobb! Kom bara ut till bilen, det är något fel med den :( Tur i oturen att jag inte kom iväg, för en timme senare mådde jag illa. Hann ner en liten sväng på stan innan jag kände av det dock.. skulle köpa pads och kaffe på indiska. Indiska hade jättemycke rea, hittade ett par sockar och formar. 50kr för båda, superbilligt! :) Kikade lite på The Big Bang Theory när jag kom hem, orkade inte hålla mig vaken särskilt länge.. somnade vid 14:30 och sov i 3 timmar! Hoppas jag kommer kunna somna ikväll :S Nu fortsätter jag kolla på Big Bang, har 4 säsonger att kolla ikapp! :P








Off to work!



För några dagar sedan beställde jag lite kläder från Halens.. Tunikan som jag har på mig bl.a :) Det är helt otroligt vad jag är duktig på att göra sönder kläder. Så lite nytt behövdes..Nu ska jag till jobbet!
Här är de andra kläderna jag råkade klicka hem:




06:52

Då vaknade jag! Ont i nacken som få och kunde inte somna om.. så de var bara att kliva upp! Så nu blir det morgonmys i soffan! Tänkte kika på alla serier som kommer idag :) Börjar inte jobba förrens 11 så hinner nog städa också.. Dessa serier blir det nu :P



´





120130

Helt otroligt vad måndagar kan vara bra, som om inte den förra var bra nog? ;) Igår gick jag och la mig tidigt, för jag tänkte att jag skulle vakna i tid.. tji fick jag då jag sov i inte mindre än 13 timmar. Tur man är pigg! Vart att åka direkt till jobbet.. inte satt jag sysslolös där idag iaf! Köpte hem lax idag som jag käkade till middag, muuums :) Klickat hem en hårspray, för min e snart slut! Lanza har sjukt bra saker, älskar dem! Använder både deras shampoo, balsam, värmespray och hårspray :P Nu det roliga.. såg att min favoritparfym från Escada som inte finns längre är nylanserad!!!!! <3 Jag blev såååå glad! MÅSTE beställa!






Söndag

Sovit, spelat Heroes 3 och nu blir det "The Green Mile". Har inte sett den förut, men hört att den ska vara väldans bra! Så upp till bevis då! Nacken strular som vanligt och stel som få är jag! Går och lägger mig tidigt idag fast jag sovit bort halva dagen.. lika bra det, behöver vända tillbaka dygnet!






Norlie & Kkv

Igår var vi hemma hos mig några stycken, drack lite och spelade spel. Hade sjukt kul när vi spelade :) Vid 23:00 drog vi ner på Memento och kollade på Norlie & KKV, dom va bra men krogen i allmänhet sög då det var såå mycket folk där. Har lite svårt när de blir sådär mycket folk, det är fan inte kul. Nu håller jag på att tvätta och ser första säsongen av The Big Bang Theory. Har sett det förut, men kollar om å ser allt, då jag missat massa avsnitt.. Får se vad kvällen bjuder på, är rätt trött så blir nog bara lugnt :)


What Doesn't Kill You



Stand a little taller
Doesn't mean I'm lonely when I'm alone
What doesn't kill you makes a fighter
Footsteps even lighter
Doesn't mean I'm over cause you're gone
What doesn't kill you makes you stronger


New Years Eve

Blev bjuden på bio, vi var och såg New Years Eve. Mysig film, men jag trodde den skulle vara bättre. Sover dåligt, har sovit asdåligt i typ en vecka, blir sjukt rastlös.. förmodligen därför jag fått så mycket gjort den sista tiden också. Men jag är bra less på att vara förkyld och småtrött hela tiden. Men det kunde väl vara värre! :)






Avicii

Den 2 Mars blir det Globen och Avicii <3 Jag längtar som fan!! Såg han på Summerburst förra året, sjukt bra! Fått lite bilder av Sandra nu, de ligger på facebook för dem som vill kika! Iof bara några få bilder, för tillsammans hade vi ca 6gb bilder :P Igår var jag till Jennie och kollade på hockeyn och sen åkte jag hem å tränade och städade, skönt att ha det gjort! Nu ska jag jobba lite och ikväll blir det handboll hos syster och senare bio med Jennie! Vi ska se New Years Eve, den verkar rätt bra iaf :)


120120

Om, OM är bra!

Ikväll ska jag umgås med tjejerna! :) Sandra är hemma från Köping, ska även få bilderna från våran Eurotrip! Shit vad bilder hon lär ha, ska bli kul att äntligen få kolla på dem! :)




120119

Igår vart det en lugn dag på jobbet, lite kaffe med syster och på kvällen fick jag massa besök! Eva, Joel och Marina var hem till mig och fikade :) Eva och Joel hade med sig sin lilla söta bebis Vilma! Träffar dom allt för sällan nu mera, blir lixom aldrig av. Men trevligt hade vi!
Idag blir det en promenad med Viola efter jobbet, sen ska vi kika på handbollen :)

Flera artister till Summerburst har släppts också, Adrian Lux och Alesso!



 


SUMMERBURST



Har nu köpt 2 biljetter till Summerburst i Sthlm, det va helt sjukt bra förra året! Så nu ska jag bara hitta nån som vill följa med, men det kan inte vara så svårt! Redan släppts 3 bra artister och snart kommer det fler!
GE MIG SOMMAR OCH SUMMERBURST NUUUU!!! :D


Axwell


Sebastian Ingrosso


Calvin Harris


Muffins!

Var och handlade på vägen hem från jobbet, bakade blåbärs muffins och fick besök av Sandra och Alicia!
Hon är bra söt den där lilla saken! :D






120112

Aj? Jävla visdomstand. Förstör ju tandköttet totalt. Ont som fan gör det! Nu har jag gnällt klart..

Igår kväll var jag hem till min mor och far, käkade middag och busade med Meggi. Lyckades även ta mig till gymmet, duktiga jag! Sprang en bra stund på crosstrainern. Nu sitter jag på jobbet och har rast, senare ikväll ska jag vara en stund med Sandra och söööööta Alicia! Blir nog en lugn kväll.. Skulle behöva åka å kika lite på kakel, undrar om man hinner med det i helgen kanske? Någon som vill följa med? Ring! :)


TS <3

Nya berlocker till armbandet! :)












120105

Shoppat lite idag.. mer än jag borde. Köpte iaf inget på body shops rea, är smått stolt över mig själv! Det här kom jag hem med iaf, älskar ljuslyktorna!


LMFAO

Köpt biljetter till LMFAO och Far East Movement på Annexet den 18 feb, så den helgen blir det Stockholm med min Nataly! :)




London

11-14 Dec var jag med Carro i London! Supermysigt sådär innan jul, fint väder hade vi också! Kan tala om för er att det inte alltid regnar i England, bara ibland! Vi hann med så otroligt mycket på våra få dagar där! Tower Bridge, London Tower, Hard Rock Café, Big Ben, London Eye, Madame Tussauds, Piccadilly Circus, Buckingham Palace, Oxford Street är några av ställena vi besökte och det vart shopping som bara tusan! Lyckades köpa alla julklappar där också, var riktigt skönt att ha det klart när man kom hem! :) Eftersom de flesta bilder redan finns på FB så lägger jag bara ut de här två ;)


Big Ben och Dubbeldäckare!


Julklapparna :)


Mina tofflor är bättre än dina tofflor!

För jag älskar mina tofflor! De e helt fantastiska! Idag har jag varit ledig och haft tvättdag. Blev 6 maskiner, har inte tvättat på en tag tydligen. Städat upp lite också.. men bara lite! Nu blire Vampire Diaries i väntan på tvätten :)


RSS 2.0