E-Type

Vi var lite folk hemma hos mig innan och drog oss ner på Aveny rätt tidigt för att se E-Type. Jag och Carro försökte göra våran favoritdrink som vi drack på Hard Rock Cafe i London. Men det blev bara misslyckat! Carro lyckades dessutom köra igång mixern utan lock!! HAHA! Galet mycket folk var det på Aveny, Slutsålt och allt! E-type var inte bra... men de va ett jävla drag iaf! :P Jag hade roligare dock när spelningen var klar och lite folk gick.. så det faktiskt gick att hitta folk där! Men kvällen i sig vart jävligt bra iaf :)




GUETTA

David Guetta till Summerburst, jag dör igen. Jag är sååå glad. Det var det bästa jag sett förra året! Ser mer än gärna om det! Ikväll blir jag hemma, lugna gatan för mig.. men de duger, behöver bli frisk. Jag är tillräcklig lycklig iaf! Denna skitvecka blev ju något bra till slut iaf! Imorrn lär den inte bli sämre heller :)


Ingen hockey

Tisdagen började bra! Var tvungen att ta en sväng till kontoret, kände inte alls för att jobba då jag var sjuk. Förkyld, oh happy day. Aja, kunde varit värre. Det blev det också.. Sätter mig i bilen och börjar åka.. kommer typ till Citygross innan bilen dör på E4n! Yeeeeaaaaay, så nu kommer jag vara utan bil i typ 2 veckor. På kvällen fick jag iaf komma hem till Elin som fyllde år! :) Tydligen är inte bara jag förkyld, de flesta andra verkar också ha den turen...

Händer inte så mycket, tar de lugnt nu när jag är förkyld. Idag hade jag en biljett till Hockeyn, men jag fick fruktansvärd huvudvärk från ingenstans innan vi skulle åka.. så jag blev hemma iaf. Tänkte att det är bättre att jag blir pigg tills imorgon då jag ska jobba på förskolan. Sov en stund och mår redan bättre iaf :)



Elins paket :)


Sjukling

Måste in på kontoret en sväng iaf.. vill bara vara hemma idag!! :( Fint väder är det iaf! :)
Undrar om man ska köpa sig en semla sen också?




Tiësto

Tiësto klar för Summerburst! Yeay! :)


Champagne Showers

Konserten var grym! Asbra! Såå nöjd, blev rejält sjuk på kuppen.. men det var iaf lätt värt det! :D Vi lyckades hamna längst fram och blev dränkta i champagne.. så det blev lagomt kallt att ta sig hem helt dyngsur efteråt! Hostade hela natten, men som sagt... SÅÅÅÅ värt det! :) Att LMFAO skulle vara grym fanns det ju inga tvivel om, men Far East Movement leverade också!




The Cherrytree Pop Tour

Jobbat, varit ute med Meggi och tänkte kika lite på serier sen. Mer intressant var det inte idag! Däremot längtar jag tills på lördag!! I helgen åker jag och Nataly till Stockholm (ja, igen) och går på "The Cherrytree Pop Tour". Dvs LMFAO, Far East Movement och Colette Carrr <3 kan inte säga att Colette Carr är någon höjdare dock.. men hallå, LMFAO!? :D Tror det blir en toppen kväll! Längesen jag och Nataly hittade på något med, så jag är nöjd bara med sällskapet! ;)






Stockholm

I Helgen var jag ner snabbt till Stockholm med mamma. Var på huvudkontoret och hämtade lite saker till RE/MAX. Efter det träffade vi mammas barndomsvän Marianne och käkade på en restaurang i stan :) Avslutade kvällen med att se Dirty Dancing på Chinateatern, den var faktiskt riktigt bra! Hann ta en fika hos faster också innan vi åkte hem, fick 2 glas från Hard Rock Cafe i Tokyo som de ville bli av med!! <3 Lyckades även köpa min Escada parfym som jag verkligen ville ha :) Igår tog jag det lugnt, jag är såå förkyld. Måste bli frisk nu, har inte tid att vara sjuk! ;P Tror jag ska baka lite fika till mamma och pappa idag, muffins kanske? :P






Jobb och jobb och jobb!

I måndags jobbade jag 10 timmar, igår 13 timmar och idag hade jag stängningen på förskolan! Blir en heldag imorgon också, men de känns faktiskt helt okej! Har mycket roligt att se fram emot så! Bara idag köpte jag biljetter till både Maskinen och Den Svenska Björnstammen :) Är lite sugen att gå på Takida också, men njaaa.. lite väl dyrt? Vem ska följa med? ;)






Helgen

I fredags köpte jag choklad med laktris, asgod! Så jag började kvällen med att mysa ner mig i soffan och kikade på Sherlock Holmes. Sen var jag hos min syster en sväng, de drack och spelade kort. Jag var nykter och spelade kort! Kvällen slutade tidigt då de fick klagomål från grannarna, hoppsan! Så dagen efter var vi hemma hos mig och störde mina grannar istället :) Inga klagomål här dock! Det blev Jenga och "Kampen mellan kvinna och man". Jag förlorade jengan 4 gånger=4 shots till mej, Grattis! När jag vaknade imorse så var det otroligt fint hemma hos mig.. så jag började med att städa! Lite senare åkte jag till Cindy som hade Partylite visning. Köpte en ljuslykta som jag velat ha ett tag och lite teljus :) Tänkte ha den i badrummet sen, det kommer bli perfekt! ;)








Diablo 2

Hemma idag också.. lika bra, fast jag mår bättre :) Dricker nu mitt hazelnut kaffe från Indiska och spelar Diablo 2. Eller rättare sagt, FÖRSÖKER spela Diablo. Helt fantastiskt roligt när man har en bärbar dator utan mus till. Jag menar det är inte alls jobbigt å spela med touchpad!!!!


RSS 2.0