Storstädning

Storstädning av mitt rum idag igen...vare tänkt! Har väl kommit halvvägs ;D Men fan va less jag är nu.. Fyfan vad jag har stökat ner. Varje gång jag städar så tänker jag, nu ska jag fan hålla ordning och inte slänga grejjer överallt. Jo men tjena! ;D En vecka senare.. har Linnea inte hållt det hon sagt eller har någon lekt world war 3 i hennes rum? Jag tror starkt på alternativ 2! För det ser iaf ut som det.

På torsdag ska man och kolla på valpen, längtar! :) Va härligt det ska bli med en liten best som springer omkring i huset och gnager i sig mina skor^^ I slutet av april ska vi få hem den, undrar vad den kommer få för namn? :)


Every little thing I promised you
I'll make it come true.


Glad Påsk!

Jahaja, då sitter man här då. Fortfarande seg efter torsdagen, LYCKAT! O.o Kj's groggar är fan inte å leka med!Undrar vad fan jag gjorde med min nacke också? Hmm.. mysterious. Ajja, nu slutar jag klaga! Ikväll så ska man till Bergs och käka middag, det blir väl trevligt antar jag :P Innan dess så blire väl nån film (alla som nu läser och känner mej tänker "MEN SÅ OVANLIGT?!"). Men jag ska se en ändå:D The Hitcher kanske? Yeeeeesaaaa! :D För övrigt så har jag inget photoshop längre :'( Måste fixas!!


RSS 2.0