Grattis Vickan...

och tack för ännu en underbar fest! ;) Var på fest i lördags med sexparty innan och krogen efter. Lite bilder, fler finns på facebook, antar att ännu fler läggs upp inom snar framtid med!


Katt

Fick en länk av Svalle till världens sötaste kattunge idag, ni måste bara se den! Jag älskar den!


Första Advent

Jag har idag julpyntat Niklas lägenhet litegrann! Blev lite mysigare :) Jag har även börjat tjuvöppnat min kalender, jag vet, jag skulle ju inte. MEN! Av bra skäl enligt mig. Jag ska ju nämligen till Sthlm i några dar och vill då inte ta med massa paket ner. Så då får jag tjuvöppna lite innan istället! Dem här två har jag fått! :) Gillar Moringan, men bara i små doser!


New Moon

Såg den på bio idag med Niklas :) Va? Var det någon som sa dregel?


Lilla Svarta

Min lilla svarta kjol som jag sydde för ett tag sen! Här är den :)

 


Supernatural

Igår satt jag och kikade på 8 avsnitt av Supernatural, kan ju säga att jag hade de jävligt bra :) Ska se klart 2 avsnitt till idag :) Sen är jag ikapp serien!


Leggings!

Kusinvitamin va klar med mina leggings och skickade upp dem med mamma! Dom blev perfekt! Ska sy upp dem själv sen bara. Tack så mycket Sofia! :D Såhär blev dem :) Sen att de egentligen glittrar i lila brydde sig violas kamera inte om! :(


Pepparkakor

Niklas och jag har bakat pepparkakor och köpt glögg :) Nu ska det stekas hamburgare på Niklas vis. Så ikväll blir det lugnt för min del och mys framför tvn med Die Hard 4!


Body Shop

Var ner på Body Shop idag och offrade en vän :) Dvs Jennie, som blev småsur för jag köpte deras kalender :D Jag är överförtjust fast jag inte ens har öppnat ett enda paket, här tjuvstartas det inte! Ett paket om dagen tack! Dock så fick jag en Body Butter på köpet som luktar Hallon. Den är underbar!

 


Hot Mess

Cobra Starship, njut ;)


16 Nov

Varit på stan idag, först in på Ohlssons tyger där jag hittade två discotyger ;) Får se vad de kan bli av dem. Sen in en sväng på Body Shop där jag bara kikade lite, älskar Body Shop! Sist men inte minst in i en liten affär nedanför Nataly (det var ju ändå till henne jag skulle). DÄR hittade doftvax (tror det heter så?) som luktade cocos! Jag älskar cocos, det både smakar och luktar gott! 5kr kostade den så jag slog till på stort och köpte en.

Sen gick jag upp för de jobbiga trapporna till Nataly och satt där och mös med hennes 9 veckors lilla söta pluttiga valp :) Sen begav vi oss en sväng till Hemköp så hon kunde få handla lite. Eftersom hon har svårt å lämna valpen. Så jag stog utanför med Herrman som valpen heter och vi väntade snällt på att matte skulle komma tillbaka! Träffade Carro med, vi måste verkligen hitta på något för det var så längesen nu.

Sen var jag duktig och städade här hos Niklas medans han sitter och spelar sina spel. Houswives? Det såg jag också idag ;) Bra avsnitt som vanligt :) Vad de blir nu återstår att se!



Yippee-ki-yay, Motherfucker!

Kikat på Die Hard och Die Hard 2 :) Inte idag dock, igår och i söndags. Dom är bra! Blir 3an och 4an sen nån gång ;)


Min Vecka

En vecka har passerat, inget bloggande. Så de kommer nu... Så här såg min vecka ut!


Farsdag

Världens Bästa Pappa!

Bilden är från Gran Canaria när han fyllde 50 :)

Walk All Over You

Var som sagt i birsta, var in på skopunkten. Tror ni jag hittade några jävla skor där? NEJ, för jag har fula jättebamsingar till fötter. Jag hittar aldrig skor. Jag går alltid ut från skobutiker arg och besviken. Hur som helst så gav jag dinsko ett försök. Tror ni inte Sofia hittar det finaste jag sett på länge, ya right som om jag kan ha dem tänker jag. Men hmm... kanske? Provar ändå och se på fan! Det går! Så jag kom hem ett par riktigt snygga skor rikare! Fast samtidigt 359kr fattigare. Men smakar det så kostar det, eller hur?


These boots are made for walkin
And that’s just what they’ll do
One of these days these boots are gonna
Walk all over you


Inte för att det är boots men, ja ;)

La Familia

Monika, Timo och min kusin Sofia har hälsat på i helgen. Har varit en lugn och mysig helg! Bara tagit det lugnt, var in en sväng till birsta, såg på film och lekte levande nåldyna (NEJ, ingen spikmatta). Sofia ska sy leggings åt mej, så hon nålade dom, när jag hade dem på mej. Det stack ju till lite då och då men förhoppningsvis var de värt de, den som lever får se! Ska hämta dem i Stockholm sen. Har bokat tågbiljett den 2-7dec.

Sofia och jag använde varsin ansiktsmask också som vi hitta i birsta. Jag köpte en med vit choklad och hon med någon slags fruktsmoothie. Min var verkligen inte att rekomendra, den luktade inte alls som jag förväntat mig :( Men Sofias luktade jättegott, får prova en sån nästa gång, eller så använder jag upp en av mina 10 som redan ligger här hemma :)

En bild på min lilla Soffipropp ;)


Picz

Såg att orkidén i vardagsrumsfönstret hade blivit riktigt fin! Så jag var tvungen att knäppa kort och visa! Bilden blev ingen hit direkt. Skulle vilja ha en ny kamera. Julklapp? Tog även ett kort på Meggie som såg ut att be om att bli fotad ;) Min lilla sötnöt! :D

 


Tandläkaren

Var hos tandläkaren idag! Det gick jättebra och fick verkligen den bästa tandläkaren jag haft hitills! Inga hål, ingenting :) Köpte plackers, flourtabletter och en försvarets hudsalva på apoteket sen :)


Ny Ögonskugga!

Min finaste rosa favorit älsklings ögonskugga håller på att ta slut!! :( Dagens I-landsproblem, men ändå! Jag köpte iaf hem en ny i hopp om att den skulle vara lika fin om inte ännu finare.. Men ack en sån besvikelse, nog för den är fin, men den är inte alls lika stark i färgen som den ser ut att vara :(

Den nya ögonskuggan, med Kitty på.. jag gillar ju inte ens Kitty.




Jobb & Birsta

Jobbat 7-16:30, vilket är ett rätt långt pass att vara på dagis :) Efter så drog jag med Tina in till Birsta för lite shopping! Hittade en skjorta som jag var på jakt efter, dock inte mössan jag skulle köpa. Var även in på Bodyshop, där jag köpte coverstick i serien jag gillar + att jag fick ett prov av dagkräm :) Fyllt i lite viktiga papper med som ska skickas iväg, så jag är nöjd med min dag!

Hittade den här med, tycker den e rätt söt xD


Ladies Night

Var på Ladies Night igår kväll. FAN vad bra dom var ;) Andreas Johnssons "Glorious", asså så sjukt bra han var!


RSS 2.0