The Longest Yard



Klickade hem den här :)
KUNGBRA film!


110316

I lördags vare 25års fest för Elin och Jennie, skitkul hade vi!:) Vi hade fixat massa uppdrag åt dem som iallafall Elin utförde galant medans Jennie var något sämre ;) Blev till och med en vända på Memento, fast jag inte hade räknat med det. Men tur var väl det för där nere träffade jag på Umeå-gänget!:)

Idag har jag jobbat, städat och möblerat om lite. Är inte riktigt nöjd så jag får klura lite mer på hur jag vill ha det!

Imorrn bär det av till Sthlm, can't wait!!!! :)Kommer ner rätt sent imorrn, på fredag blir det bara att ta det lugnt med kusinen och käka lite middag och se en film i lugn och ro! Ska bli skönt att bara ta det lugnt! På lördag blir det mindre lugnt, lika glad för det är jag! RISE AGAINST på Annexet med bästaste Lena! Utgång efter såklart, FAN va roligt vi ska ha!:) Fler bilder från festen finns på FB.




Ånge










Kontoret

Hej och sorry för uppehållet, har varit stressad på sista tiden. Flyger bara fram och tillbaka känns det som. Idag sitter jag på jobbet iaf, inte så mycket att göra idag. Tänkte visa lite hur det ser ut på jobbet :) Imorrn åker jag till Ånge med brudarna så blir väl kanske en uppdatering på fredag om ni har tur ;)








RSS 2.0