Mellandagsrea

Detta är vad jag har hunnit med idag. Detta råkade jag betala för - en jeanskjol, en klänning, 2 läppglans, ett nagellack, ett par örhängen och nån skimmergrejj till håret :) Fick även en väska av mamma då hon råkat förstöra min ;P Kvällen uppdateras nog imorrn, men de verkar bli en legendarisk kväll!


101229

Började dagen med att åka till Jennys Nagelsalong i Söråker, fixade till naglarna innan nyår :) Är nöjd med mina stickers faktiskt. Åkte till Willys i Birsta en sväng, råkade köpa 4st filmer. Wanted, Da Vinci Koden, 21 och Stardust. Nu har jag något att göra i några dagar :) Åkte iväg med syster till graven och la på blommor då det hade vare Fredriks födelsedag idag :) Vi var in på blomsterhandeln tidigare och jag måste säga att vi fick en sjukt fin bukett med 4 rosor :) Direkt efter åkte vi på gymmet, riktigt skönt att få träna igen, inte gjort de på länge nu :P Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla pån Wanted! :) Myyyyyys!


Bowling

Igår så var jag och syster iväg och bowlade med Jonatan och Daniel. Jag blev 2a eller ja 3a då Daniel fuskade. Men vi säger 2a!! Efter bowlingen åkte vi hem till Jonatan där hans mamma snällt gjort en äppelpaj till oss :) Vi spelade "med andra ord" som jag tycker är ett döroligt spel. Segraren? Vi spelade 4 gånger, bytte lagen 4 gånger så alla spelade med alla. Jonatans lag vann alla gånger, det är inte så att han är grym på spelet eller?




 





Sämst.

Det är nog så, jag är sämst på att blogga. Insåg nyss att jag inte uppdaterat bloggen sen september? Blev sugen på att ta upp den igen nu dock :) Får se hur länge det håller!

Julafton har jag iaf firat hemma med min lilla familj. Käk, kalle och klappar (jag tror ni vet). På kvällen blev det dock party hos Marcus :) Får se om det kommer några bilder sen. Vet att Niklas har många fina bilder på sin kamera iaf.
Exempel: Folk som kryper eller ligger däckade på golvet, grabbarna som försöker sätta upp en hylla och en tavla på väggen efter att ha rivit ner dem, en sjukt massa egobilder på amanda, kort på grabbarna där man kan fundera på deras läggning. Kanske är lika bra om dessa bilder inte visas för allmänheten?

Juldagen spenderades hos Johan, trevlig fest och kul att träffa folk som kommit hem! Var lite taskig planering från min sida dock. Då jag inte funderat så mycket på vad jag skulle göra och aldrig kom ut på krogen. Vi drog iaf på Max sen, träffade en polare som hade hamnat i bråk, spännande!

Igår var nog första dagen på länge som jag inte gjort nånting alls, bara tagit det jävligt lugnt! Såg en bra film, kollade på massa serier och snackade med folk på msn. Väldigt lugnt och skönt.

Ah just ja, vi har världens fulaste gran. Jag skäms för att lägga upp denna bild. Vill säga att denna gran vill jag inte förknippas med. Pappa och syster har hämtat den. Mamma ha pyntat. JAG ÄR OSKYLDIG!

Nu du Sandra, Suck it!






RSS 2.0