Tack Merja!

Tack Merja för den nya headern! Har inte orkat göra någon ny själv :)
Kolla in hennes blogg med :)

Merja.blogg.se


Vecka 4

Veckan har varit rätt stressig för min del så har inte haft tid att skriva så mycket :) Varit på kurs i Sthm och lärt mig vårat mäklarsystem. Kände att jag fick ut mycket av kursen och jag hann svänga förbi och hälsa på min farfar och min kusin :) Min kusin och jag blev väldigt sugen på att resa någonstans tillsammans, får se om det blir något med det :) I torsdags så var jag på middag hos grannarna, väldans god mat hade de fixat, kul och se huset med nu när dom byggt om. Jag skäms. Inte varit in där på jättelänge.. De hade gjort världens finaste kök! :) Efter jobbet på fredan så drog jag till Umeå med Carro, Camilla och grabbarna. Blev käk på Allstar och mest chill. På lördagen var det förfest och tanken var krogen. Men förfesten blev festen, hade jätteroligt, trevligt folk på festen var det med!:) Åkte hem rätt sent på söndagen och var helt slut när jag kom hem! Ändå somnade jag inte förrens vid 01.. dags för en ny vecka nu, får se om den blir lika stressig eller om jag får tid å ta de lite lugnt nu ;)










Helgen!

Fredag vart det relativt lugnt, hade ont i huvudet. Satt hemma och kollade på Let's dance och drog ner till grannarna ett litet tag där dom drack öl :)

Lördag åkte jag, mamma och Vickan på hockey. Inte det roligaste jag sett, men vi hade roligt ändå. Efter det satte jag och Vickan oss i bilen och var sjukt taggad för fest. Så vi festade... festade ooooch festade. Blev Memento för ovanlighetens skull.. Dagen efter så var vi helt döda. Tvingade Vickan att städa som jag lovat sen for vi och hämtade Sandra på tågstationen. På kvällen käkade vi på Jops som planerat och var sen på Downtown för att spela biljard. Inte för att skryta, men jag ägde Vickan ;)

Idag har jag jobbat och packat.. Imorrn drar jag till Sthlm på kurs :)










110120 Burlesque

Niklas och Therese hämtade upp mig efter jobbet så åkte vi och hämtade Danne. Vi drog på Canton och käkade :) Efter det gick jag och Therese upp på bion och såg förhandsvisningen av Burlesque. Jag hade inte så höga förväntningar på den mer än att de skulle vara en snygg kille med i filmen. Filmen var helt okej faktiskt och killen snygg som fan. Win win!

 
































Dåligt med uppdatering?

Förstår inte vad ni menar... ? Min dator har chrashat, vi skyller på det! Iallafall, för att ni ska få reda på vad som skett under desa mycket spännande dagar (jag har bara bara spännande dagar, vad ska man med alla andra dagar till?) så ska jag nu här nedanför rada upp vad jag pysslat med. Antar att alla vill veta det? Here we go!

Torsdag - Jobb och Hockey, inte så mycket mer med det!

Fredag - Jobb, Sen hamnade jag och syster hos Niklas där grabbarna satt och drack.. Årets hitills roligaste dans utfördes av Emil och Niklas! :)

Lördag - Vi åkte ut till Niklas där han och Tim fortfarande låg och halvsov. Niklas trodde vi sovit där och blev väldigt fundersam när vi sa att vi hade åkt hem på kvällen. Han trodde oss inte helt enkelt.. Så när jag började prata om min katt så frågade han mig "är din katt här?:O" tog ett bra tag innan han fattade att vi sovit hemma! Sen bar det av mot stan och birsta. Fast vi hann bara till Tynderö Bygdegård innan karln sådär jättesmart stack ut huvudet ut genom fönstret "POFF" så låg hans keps rätt så många meter bakom bilen. Skrattade så jag grät! Men vi kom till slut till stan, där affären såklart hade stängt, Då åkte vi till Birsta istället och gick på Rusta och käkade mat på Taco Bar. For även in en sväng till systemet (men de säger väl sig självt?). Sen så kom folket till oss en stund och satt här och tog nån öl, lite senare drog vi ut till Niklas igen. Jag kände inte alls för att festa dock och bestämde mig för att åka hem.. jag hann bara sätta mig i bilen innan Carro hört av sig och jag ändrade mig.. Så då vart det raka vägen till Granlo istället för att plocka upp henne och Camilla. Avslutade kvällen med dom på Oscars!

Söndag - Vaknade otroligt nog inte bakis, underbar känsla! Fick för mig att städa rummet, det gjorde jag också. Sen möblerade jag om ALLT. Läskigt att vara där inne sen blev det. Men jag trivs mycket bättre nu! :)

Måndag - Jobb. Efter jobbet åkte jag till stan för att hämta ut biobiljetter och mötte upp Elin på stan. Vi gick runt och velade ett tag på vad vi skulle käka som vi bestämt innan att vi skulle göra. Vi gick in en sväng på Hemköp med, jag har ALDRIG någonsin sett en människa så glad över 10kr lådan. ALLT var bra, ALLT var perfekt! "Åhhh den här är ju skitbra att ha" säger Elin och plockar upp typ skokräm. Det är ju jättebra att man kan glädjas åt det lilla iaf! ;) Till slut blev det iaf en paj på City Life och massa prat i c:a 1 timme. Vi började bege oss mot bilen, när jag inser att vi är 5m från Downtown och att det vore jävligt kul att spela biljard. Så det gjorde vi! Efter så satt vi ett tag hemma hos Elin och bara tog det lugnt.. Kan ha varit den bästa måndagskvällen på ett tag!

Tisdag - Jobb, jobb, jobb. Fixade faktiskt naglarna med hos Jenny! :)

Onsdag - Idag!! :D (Nu slipper du snart läsa mer..) Har jobbat första dagen på dagis idag sen innan jul, kul att se de små liven igen.. Räknar med att vara sjuk de närmaste dagarna antar jag? Brukar bli så när man kommer tillbaka. Gjort en saffranspannacotta som jag ska njuta av här sen ikväll. Tänkte se en film kanske..  PUNKT!

PS. Det är nu du kan göra något roligare än att läsa min blogg.


110112

Jobbat idag efter det så åkte jag med syster och såg en film med Johanssons. "Not forgotten" hette den..Den va dålig, se den inte. Var in på systemet en sväng efter jobbet med, hittade Amarula Cream som jag velat prova ett tag, den va god faktiskt :) (Nej, jag söp mig inte full. Jag gjorde en liiiiten drink.) Lill-lördag, då får man göra sånna dumheter ;) Spelat lite betapet med Elin, vann som fan ;P Rätt lugn dag.. Avslutar med att slänga in en låt. Gillar melodin.


Mina nya armband <3

Köpte ett armband i julklapp från farfar eftersom jag fick pengar. Blev ett Thomas Sabo med 2 st berlocker. Sen beställde jag även ett nytt armband från Dolce & Gabbana istället för det dåliga nitarmbandet. Nu är jag pank, men lycklig.


Rise Against

Idag har jag varit och hämtat mina TVÅ biljetter till Rise Against <3 Som ni läste, TVÅ, who's coming with me? Annexet i Sthlm den 19 mars :D Jag är så lycklig.


Body Shop

Jag älskar Body Shop. Jag tänker gifta mig med Body Shop. Idag började deras rea, råkade komma hem med bl.a det här...




110105 Tims B-day

Tim fyllde år och vi bestämde oss för att fira det med pizza, pilsner och party hemma hos oss. Blev en kanonkväll med hela gänget :) Bilder finns som vanligt på FB.


Pretty Little Things

Beställde en plånbok och ett nitarmband för ett tag sen. Det kom idag! :D Hurray! Nitarmbandet var inte alls som jag förväntat mig dock, blir nog sopkorgen på den och köpa en annan. Tur det va billigt! Men plånboken var jättefin, supernöjd med den! :) Råkade även klicka hem lite kläder idag, men det kommer i mitten av januari.


Nyår

Började kvällen med en 3 rättersmiddag hemma med familjen. Åkte upp med syster till Emil och var där en liten sväng, grabbarna sköt raketer och hade sig, livsfarligt. Sedan bar det av till kvällens fest hemma hos Vickan :) Bilder finns på FB...




Åka Gummibåt!

På vintern, i backen, ja! Hur kul som helst! Bilder:


RSS 2.0