Merry Christmas Everybody

 GOD JUL!
Idag har det vare massa mat, kalle anka och julklappar som det alltid är den 24 dec! Har varit trevligt som vanligt med andra ord! :) Fått lite cash och en fin stor skål som jag önskat mej :) Imorrn blire utgång, lär ju vara aspackat på stan men ändå! Mer än såhär blir det inte idag! Ni får helt enkelt kolla på några bilder jag gjorde i photoshop igår när man satt och väntade på idag :) Inte särskilt juligt men ajja! God Jul allihopa iaf! :)


                               





2 dagar kvar

2 dagar kvar till julafton! Idag kommer farfar hit, ska som sagt bli skojj :) Igår så bakades det för fullt, fast iof så gjorde Viola det mesta å vi andra bara jävlades med varandra! Ungefär som de brukar vara med andra ord ;) Men de brukar ju funka det åsså! Spelade lite Burnout 3 och Need for Speed gjorde vi åsså, behöver jag tala om hur sämst jag var? Det var ungefär på Daniels nivå på SSX och då är det fan INTE bra! xD Annars så blire väl bara och ta de lugnt ikväll, utgång funderar man ju lite på men de blir nog inte så mycket av det! Kan hänfa att man spelar lite SSX så man får känna sig någorlunda bra på något idag iaf :D Skaffa tillbaka alla gubbar som spårlöst försvann :O inte bra det! Men sen kan man ju undra också på tal om ingenting, VART FAN ÄR SNÖN?! Jag menar jag tycker i vanliga fall inte så himla mycket om snö, men det är fan jul, kom igen!



Just My Luck

Fan vad pigg man känner sig, NOT! Idag skulle man såklart åka in till Birsta eftersom man skulle shoppa lite i dessa juletider. Men NEJ! Istället så ligger jag hemma och kexar 4 dagar innan jul, fan va lyckat. Känns som jag verkligen har tid med det. Jag som skulle städat en jävla massa idag innan farfar kommer hit på lördag. För övrigt så går allt åt helvete nu, ska bli så jävla skönt å åka bort i februari och bara slippa allt. Men det känns ju som en bra evighet tills dess. Aja som sagt, 4 dagar kvar till jul! :) Hoppas jag mår bättre imorrn bara för isf så blire Bergs som vanligt den här tiden på året imorrn kväll. Farfar kommer som sagt på lördag och de var fan längesen jag såg han nu så det ska bli kul :) Men nu ska jag gå och ödsla lite, mer tid, kolla på typ mitt 11:e avsnitt av One Tree Hill IDAG! Mycket man orkar med. And btw  "I Dare You To Move".


RSS 2.0