I Somehow Find, You And I Collide

Jahapps, då sitter man här igen då. I helgen blev det som sagt fest hos Merja, det var trevligt :) Men lördagen blev inte av, vet inte varför men det var iallafall lika bra det. Förskyld som fan är man också fortfarande. Menmen.. det ska väl vara så då. Annars har det vare lugnt, skulle se en film som Hådda rekomenderade mej. Next hette den! Så då sitter man och väntar i en EVIGHET på att få hem den, men tror du att den funkar sen lr? Det är väl ändå min vanliga tur. På tal om min vanliga tur, igår skar jag mej i ögat med ett papper, vilken stjärna man är. Var dock inte så farligt utan gjorde ont en timme och gick över sen men ändå. Mickke tyckte det var skojj iaf, så det var ju bra att nån hade roligt :D Där har du ditt namn, är du nöjd nu? ;) Nu måste jag fixa lite ensamtid med Alex också i veckan, inte klarar jag mej utan det? Nej herregud! Det ska jag fixa för tusan! :D Ska dock jobba 3 dar nu framöver, ha min första stängning, läskigt, ska JAG fixa med larm? ojoj.. hur ska det gå? Förmodligen så kommer allt å börja tjuta, men då vet ni vad det är som låter ni som bor i Söråker iaf!

image20

I Love My Photoshop

De finns inte så mycket att säga idag. Man brukar ju säga att 1 bild säger mer än 1000 ord. I det här fallet så syns det väl jävligt bra vilka jag lagt ner tid på och INTE xD Sååå... här kommer *trumvirvel* dagens bilder gjorda/omgjorda i photoshop! Fuskat med en som gjordes igår iof. men säg inte det till någon O.o

      
         

      

The Circle Only Has One Side

Idag har varit en väldigt vanlig dag. Jobbade 9-17, torkade lite snor, tröstade lite ungar och städade en massa efter skrotungarna :P Alex ringde och vill att jag skulle ta en sväng till hsand å sova där :) orkade tyvärr inte för jag är SÅ JÄVLA FÖRSKYLD!!!!!! :( Vilket inte är särskilt bra med tanke på att jag ska jobba imorrn och kanske fredag och sen har en HEL HELG planerad! På fredag ska man på fest hos Merja, ska bli kul, var ett tag sedan så och de ska tydligen bli massa trevligt folk :) På lördag ska jag festa med KJ och det är väl ALLTID trevligt :D Föressten så har jag fått min nya mysiga vinterjacka nu, den skulle jag kunna ha på mig 24/7 :D Idag har man även haft en väldigt trevlig/intressant konversation med Viktor på msn som vanligt.. Han är alltid lika korkad och jag alltid lika snäll, lr vare tvärtom? Dessutom håller jag på mycket mer med photoshop nu än tidigare.. lite skojjsigt tidsfördriv :)



        
                          

Sjuk Och Uttråkad


Jag tror det är nu man börjar inse att det faktiskt blivit höst och att sommarn typ aldrig kom. Sjuk har man blivit på kuppen också, första helgen på länge jag sitter hemma igen. Eller hemma och hemma ikväll blire väl kanske film hos den andra sjukligen Marina :P Bloggen uppdateras idag eftersom Amanda påpekade att det nu var en månad sen, jag är som vanligt bra på att blogga med andra ord. Finns inte många som orkar kolla i min blogg kan jag tro, men Masse ska ha credits för att han orkar ;D Ska man lägga upp lite bilder som man gjort om i photoshop nu då när man ändå inte gör något vettigt. 

                                           

RSS 2.0