16 Nov

Varit på stan idag, först in på Ohlssons tyger där jag hittade två discotyger ;) Får se vad de kan bli av dem. Sen in en sväng på Body Shop där jag bara kikade lite, älskar Body Shop! Sist men inte minst in i en liten affär nedanför Nataly (det var ju ändå till henne jag skulle). DÄR hittade doftvax (tror det heter så?) som luktade cocos! Jag älskar cocos, det både smakar och luktar gott! 5kr kostade den så jag slog till på stort och köpte en.

Sen gick jag upp för de jobbiga trapporna till Nataly och satt där och mös med hennes 9 veckors lilla söta pluttiga valp :) Sen begav vi oss en sväng till Hemköp så hon kunde få handla lite. Eftersom hon har svårt å lämna valpen. Så jag stog utanför med Herrman som valpen heter och vi väntade snällt på att matte skulle komma tillbaka! Träffade Carro med, vi måste verkligen hitta på något för det var så längesen nu.

Sen var jag duktig och städade här hos Niklas medans han sitter och spelar sina spel. Houswives? Det såg jag också idag ;) Bra avsnitt som vanligt :) Vad de blir nu återstår att se!



Kommentarer
Postat av: Nataly & Herrman

Nämen där är ju Herrman! =)

2010-01-10 @ 15:28:00
URL: http://natalysdaily.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0